Over Ons

Erve Zurel is een oude boerderij, gelegen tussen de weilanden van de Achterhoek en tevens de woonplek van Clare en Guus Zurel. Voor hen betekende de aankoop van de boerderij een vervulling van een lang gekoesterde wens: Heerlijk buiten wonen, de ruimte, de rust. Even een pas op de plaats kunnen doen.

Pas na een paar jaar kwam het idee om ook anderen te laten genieten van de plek. Clare en Guus, twee bevlogen mensen die hun levensdoel hebben gevonden in het creëren van een inspirerende omgeving waar mensen zich thuis kunnen voelen. Erve Zurel is een ervaring. Iedereen die binnen wandelt ervaart de bijzondere energie als zeer plezierig en ontspannend.
Erve Zurel is een inspiratiebron in de persoonlijke ontwikkeling en Wel-Zijn van hun gasten. Langzamerhand is Erve Zurel dan ook gevormd tot het Centrum voor Inspiratie en Wel-Zijn, dat de thuisbasis vormt voor diverse activiteiten op dit gebied.
Missie
Erve Zurel heeft als missie anderen te stimuleren en inspireren om hun talenten te ontplooien, zodat zij hun potentie volledig tot bloei kunnen brengen.
Visie
Erve Zurel is een inspiratie plek voor iedereen die belang hecht aan een gezond leven in zowel psychisch als fysiek opzicht. Door het landelijke karakter van de locatie en de mogelijkheid om activiteiten van diverse omvang te ontplooien, biedt Erve Zurel voor de bezoekers en deelnemers een sfeervolle en zeer geschikte ambiance om inspiratie op te doen, persoonlijke groei door te maken en ervaringen met anderen te delen. Om dit te bereiken wordt er naast het eigen programma aanbod ook ruimte geboden aan derden om de locatie te gebruiken.

De mensen van Erve Zurel

Clare Zurel

Clare Zurel


Clare is haar leven lang al geboeid door de psyche van de mens. De vragen: hoe? en waarom? werden een passie voor haar. Dat heeft geleid tot een (zelf)(onder)zoek tocht via verschillende wegen, technieken en theorieën. In binnen- en buitenland heeft zij vele trainingen en workshops gevolgd.

Guus Zurel

Guus Zurel


Guus biedt medisch advies op basis van jarenlange praktijkervaring als orthomoleculair arts, bedrijfsarts, en manager.
Dit maakt dat hij zijn clienten vanuit een brede maatschappelijke ervaring kan adviseren. Deze ervaring maakt het voor hem boeiend en inspirerend om mensen te adviseren.